Kjære skivenner. Det snør som kjent ikke skiløyper, det er arbeidsomt og kostbart og holde løypene oppe og utstyret vi bruker er også dyrt. Vi skal kjøpe ny løypemaskin – derfor har vi et håp om at du i år vil være ekstra snill når du betaler giroen som var med Totens Blad den 7.2. Du kan betale til konto 2050.11.80115 eller Vipps nr 77 261.

Vi registrerer med stor glede at veldig mange har økt beløpet på støttegiroen. TUSEN TAKK !!!  

Masse snø og herlige skiforhold på Totenåsen, så kom deg ut på ski!

I kommende uke vet vi at noen av dere som bruker skisporene er på Totenåsen på vinterferie.  Det meldes fint vintervær med noe sol utover uken. Selv om løypekjøringen er dugnadsbasert,  skal vi i  Totenåsløyper gjøre vårt beste for at dere har gode skiforhold hele uken.   Vi har også satt opp noen plakater med vårt Vipps nr, i tilfelle du ikke har fått tilsendt støttegiro.  Vi ønsker dere en herlig vinterferie på Totenåsen !

Vi klarer ikke alltid å ha alle løyper perfekte, men du skal vite at dugnadsinnsatsen er stor hos løypekjørerne.    All innsats vi utfører er dugnad, og ingen får lønn for dette arbeidet.  Vi gjør det for dere !  Se forøvrig intervju med løypekjører Bjørn Kihle.

Det var mange som benyttet seg av skiløypene fra Lensbygda nå på søndag!

Det har snødd mye i vinter og vi har utført nærmere 50 dugnadstimer med “langsaga” etter nyttår,  for å kviste og fjerne lauskog som henger innover løypene.  Dette er viktig både for dere som skiløpere og helt nødvendig for ikke å skade løypemaskinen.  Bildet under er fra dugnaden i Hersjørunden i går kveld.

 Kan du hjelpe oss med å skaffe flere grasrotgivere?  Det koster  ingen ting…    Er du grasrotgiver går 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping tilbake til drift av Totenåsløyper.  Denne støtten er av stor betydning for at vi kan kjøre spor etter hvert snøfall.

Totenåsløyper ønsker å takke for all støtte fra privatpersoner og næringsliv på Toten.  Uten dere hadde det ikke blitt skispor!    Tusen takk til   løypekjørerne som står opp grytidlig hver morgen etter snøfall og kjører løyper helt gratis.  Dere er fenomenale.