Vil du støtte oss gratis? Gi din grasrotandel til Totenåsløyper !

Kjære skivenner.  Vi hadde en demomaskin på prøve denne uken, og kjøring med denne vises ikke på sporingen. Alle våre løyper er nypreparerte !  Det er sol og herlige forhold på åsen i dag – så skynd deg ut på ski!

 


 

 

 

 

Som dere ser av bildet under nærmer det seg 1,5 meter snø ved Rausteinshytta.

Bildet under ble tatt av løypekjører Asbjørn Stangstuen kl 7 lørdag morgen.

Kanskje du kan hjelpe oss med å skaffe flere grasrotgivere?  Det koster  ingen ting!   Er du grasrotgiver går 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping tilbake til drift av Totenåsløyper.  Denne støtten er av stor betydning for at vi kan kjøre spor etter hvert snøfall. 

Har du husket å betale støttegiroen som er sendt ut?  Vi har også satt opp noen plakater med vårt Vipps nr 77261, i tilfelle du ikke har fått tilsendt støttegiro – eller bare skulle være fornøyd, og se nytten av å støtte løypekjøringen. Du kan også betale direkte til konto 2050.11.80115.    TUSEN TAKK for all støtte som er mottatt!

 Vi klarer ikke alltid å ha alle løyper perfekte, men du skal vite at dugnadsinnsatsen er stor hos løypekjørerne.    All innsats vi utfører er dugnad, og ingen får lønn for dette arbeidet.  Vi gjør det for dere !  Se forøvrig intervju med løypekjører Bjørn Kihle.

Det har snødd mye i vinter og vi har utført mange dugnadstimer med «langsaga» etter nyttår,  for å kviste og fjerne lauskog som henger innover løypene.  Dette er viktig både for dere som skiløpere og helt nødvendig for ikke å skade løypemaskinen.  Bildet under er fra dugnad i Hersjørunden.

 Kan du hjelpe oss med å skaffe flere grasrotgivere?  Det koster  ingen ting…    Er du grasrotgiver går 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping tilbake til drift av Totenåsløyper.  Denne støtten er av stor betydning for at vi kan kjøre spor etter hvert snøfall.

Totenåsløyper ønsker å takke for all støtte fra privatpersoner og næringsliv på Toten.  Uten dere hadde det ikke blitt skispor!    Tusen takk til   løypekjørerne som står opp grytidlig hver morgen etter snøfall og kjører løyper helt gratis.  Dere er fenomenale.

Har du husket å betale denne ?  Du bestemmer selv beløpet.