Nå bør du benytte anledningen til å ta en morgentur på skaren (Har du lyst til å støtte oss ved å kjøpe aksjebrev….?)

Fortsatt mye snø på åsen. Etter litt mildvær og noen minusgrader på natta  kan det nå være veldig fint å gå en morgentur på skaren. Da kan en oppsøke steder som en ikke har vært på før – spennende !!!!

Etter skituren anbefaler vi at du tar en tur innom Ingunn og Frode på Torsætra.

Mellom Oksbakken og Rausteinshytta foregår det nå transport av byggematerialer til info.

Etter noen fantastiske dager i påsken med stor utfart i løypene går det nå mot slutten på løypekjøringen.  Som dere sikkert har forståelse for vil ikke alle løyper heretter bli kjørt. Det er kostbart å kjøre opp løyper.  Vi vil hele tiden ta en vurdering på når vi skal kjøre og hvor.  Det henger selvsagt sammen med hvordan været og gradestokken vil oppføre seg framover.

Vi minner om at det fortsatt er mulig å få kjøpt aksjebrev !!! Håper du vil støtte oss. Ny løypemaskin vil forhåpentligvis være på plass i januar 2019, men vi mangler kroner !!!

Det er masse snø på Totenåsen, noe vi har merket på driftskostnadene i vinter.  Mange av dere har betalt utsendte giro, og vi ser også at mange nå bruker Vips 77261.  Vi takker for at dere verdsetter og støtter dugnadsinnsatsen vi utfører.  Uten denne støtten hadde det ikke blitt skispor!

 Som dere ser av bildet under nærmer det seg 1,5 meter snø ved Rausteinshytta.

Kanskje du kan hjelpe oss med å skaffe flere grasrotgivere?  Det koster  ingen ting!   Er du grasrotgiver går 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping tilbake til drift av Totenåsløyper.  Denne støtten er av stor betydning for at vi kan kjøre spor etter hvert snøfall. 

Har du husket å betale støttegiroen som er sendt ut?  Vi har også satt opp noen plakater med vårt Vipps nr 77261, i tilfelle du ikke har fått tilsendt støttegiro – eller bare skulle være fornøyd, og se nytten av å støtte løypekjøringen. Du kan også betale direkte til konto 2050.11.80115.    TUSEN TAKK for all støtte som er mottatt!

 Vi klarer ikke alltid å ha alle løyper perfekte, men du skal vite at dugnadsinnsatsen er stor hos løypekjørerne.    All innsats vi utfører er dugnad, og ingen får lønn for dette arbeidet.  Vi gjør det for dere !  Se forøvrig intervju med løypekjører Bjørn Kihle.

Har du husket å betale denne ?  Du bestemmer selv beløpet.