Nydelige skiforhold. God helg!

Våre frivillige løypesjåfører jobbet dugnad både torsdag og fredag kveld, og det meldes om supre skiforhold så og si over alt. Vi i Totenåsløyper ønsker dere en strålende helg, og vi håper dere benytter de flotte løypene. Bildet under tok løypesjåfør Øyvind Skullerud i Hemningsdalen fredag kveld.

Fredag kveld i Hemningsdalen. Kan det bli finere?

Ellers har vi i Totenåsløyper merket oss at den nye løypa “Holokampen rundt” er veldig populær. Vi vil minne skifolket om at den 9.2. går det nye Totenåsløpet i deler av denne traseen. Har du husket å melde deg på?

Tusen takk til alle dere som har Vippset til nr 77261, eller på annen måte har gitt kjærkommen gave til Totenåsløyper.  Vi kjører løyper, men klarer du å skaffe oss noen flere grasrotgivere?   Det koster ingen ting og gir Totenåsløyper et betydelig beløp fra Norsk Tipping hvert år.   Tusen takk !

Vi ser at mange har benyttet den nye traseen fra Skjeppsjøen nord (grustaket) og opp til Hongsætra. Vi sender en spesiell takk til grunneier Leif Grindstad som ovenfor grustaket har avgitt betydelig skogsterreng til traseen mellom grustaket og Grytmarksveien.  På veien opp til Hongsætra passerer dere Jansbu på Klukkemyra (se bilde under).  Dette er hvilebua til Jan Østby (derav navnet), som på 1970 og 80 tallet spiste matpakka si i denne på vinteren når han jobbet i skogen. Nå er det sønnen Trond Østby som driver skogen,  og som har avgitt ca 1 km med skogsterreng til traseen fra Jansbu og opp til Hongsætra.

Jansbu er et flott sted å ta en pust i bakken og sende en liten “tanketakk” til grunneierne, inkludert Toten almenning lodd nr 3 som har avgitt terreng til denne flotte skiløypa. Tusen takk til alle dere. 

 Som kjent kommer det ny løypemaskin til Torsætra i slutten av januar som vi gleder oss enormt til å ta i bruk. Til tross for pengegaver fra Totens Sparebank, Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelen Dnb med flere – mangler Totenåsløyper fortsatt noen kroner for å være i havn.  Kanskje du kan bidra ved å kjøpe et aksjebrev (betale kr. 2500.- til konto nr 2050.35.53083), eller oppfordre alle du kjenner til å gi grasrotandelen til Totenåsløyper, eller rett og slett Vippse et beløp til nr 77261.