Nykjørt mellom Torsætra og Skjeppsjøen for dere som vil trene i dag.

Mildværet herjer også i høyden, men vi har kjørt trasèen mellom Torsætra og Skjeppsjøen for at det skal være treningstilbud i best mulig forhold.

Vi i Totenåsløyper gjør så godt vi kan for at dere skal ha skispor.

Vintereventyrland på Totenåsen sist onsdag! Foto Arve Nygård
Skiforholdene til Rausteinshytta 12. januar var helt fantastiske!

Det er desverre lite snø i enkelte myrer videre rundt Hersjørunden/Steinsjøen. Vi må ha mer snø og kulde før vi kjører der, i frykt for å sette oss fast i myrhull. Det er åpen myr ved Brennsætra, så det vil ikke bli kjørt videre mot Hurdal før det kommer litt mer snø.

Mildvær og mye vann under snøen har ført til noe problemer for løypekjøringa, da maskinen kan falle gjennom og bli sittende fast i slike myrhull.

Tusen takk til alle som har Vippset oss på 77261. Det hjelper på dugnadslysten å se at dere setter pris på arbeidet som gjøres.

Husk at våre løypesjøfører stiller opp og kjører gratis for at dere skal ha de aller beste skimuligheter på Totenåsen. Totenåsløyper trenger sårt støtte til dette arbeide så om du skulle føle for å gi en gave, så er vårt Vipps nr 77261. Vi ønsker oss også flere gratsotgivere. Gå inn på Norsk Tipping og velg å gi din grasrotandel til Totenåsløyper. Da vil 7% av din innsats gå til enda bedre skispor på Totenåsen.

Rausteinshytta sett fra lufta ! Foto Morten Bjaanes