Holokampen rundt ble kjørt tirsdag

Holokampen rundt ble kjørt for begge stilarter på tirsdag. Det begynner å bli is noen steder, spesielt langs Skjeppsjøen og i bakkene mellom Jansbu og Hongsætra. Men fra Oksbakken til Rausteinshytta er det strålende skiforhold. Vi skal kjøre mer løyper fredag kveld, og håper å ha skiforhold til dere gjennom hele påsken.

Husk avstand til hverandre.

Rausteinshytta vil være stengt i påsken.

Takk til alle dere som vippser eller er grasrotgivere og gjør dette mulig.

“Trikkeskinner” i Hersjørunden sist lørdag.
Hersjøen !
Fantastiske skiforhold i høyden for 3 uker siden.
Topp skiforhold ved Sisselrotkampen !
Fremdeles bra med snø på 800 moh den 19. mars.

Til dere som går fra Ospekollen. Vi har besluttet å drenere dette vanskelige området ved Brennsætra til sommeren for å unngå samme problem neste vinter. Vi i Totenåsløyper gjør så godt vi kan på dugnad, for å få best mulig skiforhold på Totenåsen!

Husk at våre løypesjøfører stiller opp og kjører gratis for at dere skal ha de aller beste skimuligheter på Totenåsen. Totenåsløyper trenger sårt støtte til dette arbeide så om du skulle føle for å gi en gave, så er vårt Vipps nr 77261. Vi ønsker oss også flere gratsotgivere. Gå inn på Norsk Tipping og velg å gi din grasrotandel til Totenåsløyper. Da vil 7% av din innsats gå til enda bedre skispor på Totenåsen.