Tusen takk, Toten Sparebank!

Den eldste løypemaskinen til Totenåsløyper har vært med siden løypeselskapet ble stiftet i 1995. Det er rett og slett imponerende.

Det er våre eminente løypesjåfører vi kan takke for det. Sjåførene har stelt usedvanlig godt med maskinen og derfor har den vært med så lenge. Nå må vi kjøpe ny løypemaskin og det koster “flesk”. Vi snakker om ca 2 mill. kroner + mva. Totenåsløyper har et håp om at vi i løpet av 2018 klarer og få både finansen og ny løypemaskin på plass. Løypeselskapet er nå i gang med å søke om støtte til innkjøp. Ved gaveutdelingen til Totens Sparebank i slutten av juni ble Totenåsløyper tildelt en gave på kr. 250.000,- til ny løypemaskin.  Det er vi svært glade og takknemlige for. Totens Sparebank har i alle år støttet løypeselskapet med betydelige midler. Så atter en gang – tusen takk Totens Sparebank for gaven.  Vi venter nå spent på svar på de andre søknadene vi har sendt inn.  Hvis du ønsker å støtte innkjøp av ny løypemaskin på Totenåsen kan du benytte kontonummeret lenger nede på siden. Vi ønsker dere alle en fin høst !!!