Totenåsløyper har kjøpt ny løypemaskin til om lag 2,5 mill. kroner som blir levert på Torsætra i begynnelsen av januar 2019

Totninger, Gjøvikensere, Hurdølinger, hytteeiere og alle som er glad i Totenåsen på vinteren – GLED DERE !

Hvis du, eller kanskje du kjenner noen som har lyst til å bidra med noen kroner til den nye løypemaskinen – så er vi svært, svært takknemlig for det.

Bildet: Slik ser den nye løypemaskinen ut som kommer til Torsætra i begynnelsen av januar 2019. Det er en Pisten Bully 100 4F.

Vi håper alle dere som er glad i å bruke skiløypene på Totenåsen tenker over hvilken enorm dugnadsinnsats som nedlegges, til alle døgnets tider – året rundt,   for at du skal få en alle tiders fin skiopplevelse i knallfine skiløyper på vakre Totenåsen.  Kanskje det er verdt å betale noen kroner for ?  Og for hver krone Totenåsløyper blir sponset med – ja, så betyr det at lånet til banken  blir mindre.  Mange bekker små ….osv.  Så kjære skivenner – vær så snill og støtt oss med noen kroner !!!

Litt av hvert

Løypemaskinene har stått godt parkert i garasjen etter en snørik vinter med veldig mye løypekjøring. Denne sesongen kan vi opplyse om at vi har satt rekord i antall fylte liter drivstoff !!! Nå venter sommervedlikeholdet på maskinparken slik at utstyret er klart til ny sesong.  Dette utføres selvsagt av løypekjørerne på dugnad.

Dugnadsgjengen i Totenåsløyper jobber året rundt for at skifolket skal trives på vakre Totenåsen.  På sommeren må løyper merkes, kvistes og ryddes.

Gravearbeidet i “Holokampen rundt” er nå godt i gang, men fremdeles gjenstår mange timer dugnad- og  gravemaskinarbeid.  Håpet er at løypa skal være klar til sesongstart.  Det har vært hoggedugnad ved Hongsætra med bra frammøte.

Husk at Totenåsen er fantastisk også på sommeren. Etter åsturen anbefaler vi at du tar turen innom Ingunn og Frode på Torsætra for et godt måltid mat eller en nystekt vaffel med jordbær og rømme med nytraktet kaffe til.  Alt smaker godt på åsen.

Vi minner om at det fortsatt er mulig å få kjøpt aksjebrev !!! Håper du vil støtte oss ?  Mange av dere betalte i vinter utsendte giro, og vi ser også at mange støtter arbeidet  ved å bruke Vips 77261.

Vi takker for at dere verdsetter og støtter dugnadsinnsatsen vi utfører.  Uten denne støtten hadde det ikke blitt skispor!

 Kanskje du kan hjelpe oss med å skaffe flere grasrotgivere?  Det koster  ingen ting!   Er du grasrotgiver går 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping tilbake til drift av Totenåsløyper.  Denne støtten er av stor betydning for at vi kan kjøre spor etter hvert snøfall. 

Har du husket å betale støttegiroen som er sendt ut?  Vi har også satt opp noen plakater med vårt Vipps nr 77261, i tilfelle du ikke har fått tilsendt støttegiro – eller bare skulle være fornøyd, og se nytten av å støtte løypekjøringen. Du kan også betale direkte til konto 2050.11.80115.    TUSEN TAKK for all støtte som er mottatt!

 Vi klarer ikke alltid å ha alle løyper perfekte, men du skal vite at dugnadsinnsatsen er stor hos løypekjørerne.    All innsats vi utfører er dugnad, og ingen får lønn for dette arbeidet.  Vi gjør det for dere !  Se forøvrig intervju med løypekjører Bjørn Kihle.

Har du husket å betale denne ?  Du bestemmer selv beløpet.