Tusen takk til alle som støtter oss!

Skisesongen er over og vi er allerede i gang med vedlikehold av maskiner og løyper. I løpet av sommeren vil vi trolig avholde ca 1000 dugnadstimer for at du skal kunne nyte skiløypene på Totenåsen også neste vinter.

Ingen mottar lønn i Totenåsløyper, og alt arbeide, herunder også løypekjøring, skjer på dugnad. Dessverre så går ikke motorsager og løypemaskiner på luft og kjærlighet, så vi trenger sårt støtte til dette arbeidet. Skulle du føle for å støtte oss så er vårt vipps nr 77261. Vi ønsker oss også flere grasrotgivere. Gå inn på Norsk Tipping og velg å gi din grasrotandel til Totenåsløyper. Da vil 7% av din innsats gå til enda bedre skispor på Totenåsen. Takk, og god sommer!

Takker samtidig for all god støtte fra dere som skiløpere, bedrifter og privatpersoner, Østre Toten kommune og almenningen. Uten denne støtten ville vi ikke klart å ha slike skiløyper på Totenåsen.

Takk også til våre fenomenale løypekjørere; Jøran Karlsen Gjestrumbakken, Øyvind Skullerud, Asbjørn Stangstuen, Johan Myhre, Johannes Skullerud, Bjørn Kihle og Rune Skjelstad, som alle har kjørt løyper på dugnad i vinter. Dere er helt fenomenale!

Vi i Totenåsløyper gjør så godt vi kan på dugnad, for å få best mulig skiforhold på Totenåsen!

Totenåsløyper sin Paana løypemaskin.
Totenåsløyper sin “okse” Pisten Bully 400 som kjører 5,5 meters bredde.
Totenåsløyper sin nyeste maskin Pisten Bully 100.