Sol og flotte skiforhold hele uken.

Skiløypene ble kjørt natt til søndag. Det er over 1 meter snø og flotte skiforhold på hele Totenåsen.

Takker for alle gode tilbakemeldinger og til alle dere som har Vippset oss på 77261. Vi kan ikke huske å ha fått så mye gode tilbakemeldinger for løypene noen gang – og det er veldig motiverende og gøy! TUSEN TUSEN TAKK!

Det er mye snø på åsen og forholdene er strålende.

Vi har måttet legge om skiløypa i ca 200 meter ved Vindsåsen, ca 2 km øst for Lensbygda sportsplass, på grunn av tømmerdrift. Kan være litt mørkt der for dere som benytter lysløypa mellom Toppen og LSK-plassen.

Totenåsløyper kjører i utgangspunktet bare skiløyper, men på grunn av klager på at det var dårlig med parkering har vi leid inn “snørydder” til å brøyte parkeringa ved Borgen/Skjeppsjøen, samt ved sauebingen i nordenden av Skjeppsjøen (ved Haraldkneika). Vi har satt opp Vipps-skilt, og håper at dere som parkerer her støtter oss slik at vi kan fortsette med å betale for brøyting av disse parkeringsplassene.

Visste du at vi bruker ca 70 liter diesel i timen når vi er ute med 3 maskiner? Heldigvis kjører vi uten lønn…

Minner om at DU kan bidra ved å oppfordre venner og bekjente til å gi sin grasrotandel til Totenåsløyper. Er du fornøyd, så er beste måten å uttrykke dette på ved å vippse oss en gave på 77261. All støtte går tilbake til bedre løyper!

Toten Troll som drifter Rausteinshytta ønsker å informere om at hytta er åpen hver lørdag og søndag fra kl 11 til 15.