Flott dag på Rausteinshytta

Søndag var vi på Rausteinshytta med maskinene våre. Det ble en flott dag, og det var hyggelig med alle de gode tilbakemeldingene vi fikk på dugnadsjobben vi utfører. Tusen takk til alle dere som støtter oss med grasrotandelen eller vippser på 77261 . PS; Rausteinshytta er åpen hver dag denne uken. Alle skiløypene i høyden er fremdeles veldig fine.

Tusen takk for økonomisk støtte og alle gode tilbakemeldinger på dugnadsjobben vi utfører.

Våre fantastiske løypekjørere vil denne uken også kjøre på morgenen for å frese opp sporene. Vi rekker ikke alle spor hver morgen, men skal gjøre vårt beste for at dere har skiforhold der det er mulig.

Det var gøy å få vise dere maskinene .

Mildværet gjør at maskinen faller gjennom snøen enkelte steder. I Gransmarka var det lørdag så ille at vi ikke kan kjøre der før forholdene ev bedrer seg. Sjåføren valgte også å snu ved Brennsætra på vei til Ospekollen lørdag morgen i frykt for at maskinen skulle falle gjennom myra sør for Brennsætra. Vi beklager.

Mildværet tærer på løypene i “lavlandet”. Til ventre fra Gransmarka og til høyre over Vindsåsen /Lensbygda .

Toten Troll som drifter Rausteinshytta ønsker å informere om at denne er åpen fra 11-15 i helgene, samt også ukedagene i uke 9.

Vi gjør alt vi kan for at dere skal ha de beste skispor vinteren gjennom. Til dere som ikke har fått giro tilsendt – se bildet under.

TUSEN TUSEN TAKK for at dere er med oss på dugnaden!

Visste du at vi bruker ca 70 liter diesel i timen når vi er ute med 3 maskiner? Heldigvis kjører vi uten lønn…