Det var fantastiske skiforhold på Totenåsen i helga.

Det var strålende sol og helt fantastiske skiforhold både fra Torsætra og Oksbakken i helga. Det meldes kuldegrader om nettene også denne uka, og vi holder muligheten åpen for å kunne kjøre skiløyper også neste helg. Vi vil oppdatere her på nettsiden mot slutten av uka.

Fantastiske forhold ved Rausteinshytta i helga.
Nykjørte spor og fremdeles 1 meter snø i helga!
Helt rå skiforhold fra Torsætra lørdag morgen.
Tusen takk til Anne-May og Holmstad Bakeri som kom med kake til løypekjørerne etter påske.

Våre helt fantastiske løypekjørere har på dugnad kjørt løyper til dere i hele vinter. Motivasjonen kommer fra gode tilbakemeldinger og blide smil fra dere skiløpere, samt at dere har vært flinke til å Vippse/støtte oss, og på den måten vist at dere setter pris på dugnaden som utføres. Tusen tusen takk for samarbeidet!

Rune Skjelstad har vært ansvarlig for organiseringen av løypekjøringa i vinter, og det har trolig aldri vært bedre skispor på Totenåsen. Tusen takk Rune for den enorme innsatsen du nedlegger.
“Oksen” og “kælven” i Garsjølia 1. påskedag.