Arneputtvegen og Oksbakken-Rausteinshytta er kjørt i dag.

Kjære skivenner. Vi har frest opp skisporene i Arneputtvegen i dag, men på grunn av lite snø og grus i midten, ble det nå bare satt 2 klassiske spor.

Vi har også frest opp skisporene mellom Oksbakken og Rausteinshytta i dag. Der er det kjørt spor på hver side og med mulighet for skøyting i midten, men det er lite snø enkelte steder. De øvrige skiløypene får vi ikke kjørt med maskinen da det er for lite snø. Med scooter har vi ikke utstyr eller mulighet til å få frest opp igjen sporene, så beklager at skisporene blir litt harde i Garsjølia og rundt Garsjøen.

Johannes Skullerud har kjørt Arneputtvegen i dag – fredag, og sendt oss dette bildet av forholdene. Veldig fint , men litt grus i midten noen steder er tilbakemeldingen fra Johannes.
Supre klassiske spor i Arneputtvegen

Garsjørunden ble kjørt med scooter sist helg. Det er lite snø, spesielt under høytspenten. Sist helg kjørte vi også de klassiske sporene i Garsjølia og videre helt opp til Rausteinshytta med scooter (fremgår heller ikke av sporingen). Det er lite snø flere steder, og fra Smørdalen og opp til Rausteinshytta er det dårlige skiforhold. Grunnen til at Garsjølia ikke kjøres med maskin, er at beltene på maskinen graver opp grus og således ødelegger skiforholdene . Vi håper det kommer litt snø snart.

Fra mellom Oksbakken og Rausteinshytta sist lørdag morgen.
Garsjøen sist lørdag morgen.

Rausteinshytta er åpen hver lørdag og søndag kl 11-15.

Arneputtvegen finner du ved å kjøre opp bakken på Torsætra. Ta deretter til høyre etter en drøy kilometer og kjør ca 3 km innover Hommersjøveien, så finner du Arneputtvegen på høyre side. God skitur.

Er Idrettsstrøm noe for deg?

Bestiller du Idrettsstrøm, så gir du automatisk 1 øre pr kWh som gave til idrettslaget du har valgt – og vi håper du velger Totenåsløyper. Les mer på nettsiden Velkommen til Kraft til idretten