Langfredag ble siste tur i vinter.

Siste tur før sommeren ble kjørt på Langfredag morgen, og det ble helt fantastiske forhold bak maskinen. Selv om det kom lite snø i vinter, så har vi kjørt løyper, og sørget for skispor ett eller annet sted på Totenåsen siden 11. desember. Hver eneste tur er kjørt på dugnad!

Tusen takk til alle dere som bidrar, enten ved å Vippse på 77261, betale giro, eller delta på dugnad. Takk også til Østre Toten kommune og til Toten almenning lodd 3, 4 og 5. En kjempetakk til alle bedrifter som støtter oss og setter pris på arbeidet vi utfører. Til sist tusen takk for alle flotte tilbakemeldinger vi mottar for dugnadsarbeidet. Vi gleder oss allerede til neste sesong!

Til orientering så er Rausteinshytta nå stengt frem til 21. august!

Maskinen på vei ned fra Rausteinshytta langfredag. Bak maskinen ble det nydelige skiforhold!
Rausteinshytta langfredag
Stor takk til maskin- og løypesjef Rune Skjelstad for feilfrie maskiner og utmerket organisering av løypekjøringen i vinter. Bildet ble tatt i maskinen på langfredag!

Avslutningsvis må vi takke løypekjørerne i Totenåsløyper. Disse mottar ingen betaling for arbeidet som utføres. De står gjerne opp kl 04 på lørdag morgen for å kjøre spor til deg, eller reiser rett fra sitt vanlige arbeide kl 16-17 på ettermiddag og kjører spor til midnatt. Ikke bare at de stiller opp, men de er også blitt utrolig dyktige, takket være kursing og evnen til å lære av hverandre. Våre løypekjørere bidrar også med preparering i Kvitfjell og i alpinanlegget SNØ på Lørenskog. Vi er utrolig stolte av dere!