8-10 cm nysnø og supre forhold i Arneputtvegen.

Det har kommet noen cm snø i natt, og Bjørn har kjørt opp igjen Arneputtvegen, samt at han legger skispor over Skjellungshøgda og tilbake til Torsætra. Det er topp forhold i Arneputtvegen!

Arneputtvegen i dag

Vi skal i kveld også forsøke å kjøre opp igjen mellom Oksbakken og Rausteinshytta.

Av sporingen fremgår at det er kjørt maskin fra Torsætra og mot Anfinnsætra, men veien er brøytet for tømmerkjøring fra Torsætra og til øverst i Svartdalen. IKKE PARKER BILEN I VEIEN ELLER PÅ SNUPLASSENE HER. Tømmerbilene trenger snuplassene døgnet rundt. Fra Anfinnsætra er det flotte skiforhold på veien.

Det er noen parkeringsplasser ved Anfinnsætra som kan benyttes, samt ev ved Langsætra. Det er lite snø noen steder fra Anfinnsætra og opp Smørdalen til Rausteinshytta, men OK skiforhold. I Bekkedalen mot Langsætra er det kun kjørt med glattebrett for å jevne underlaget.

Skisporene fra Oksbakken mot Rausteinshytta på tirsdag
Det er fremdeles noen dårlige partier i Smørdalen, men stort sett som her . Foto tatt tirsdag
Glimrende forhold i veien fra Anfinnsætra på tirsdag

For å komme til Arneputtvegen så kjører du opp bakken ved Torsætra i retning Øyungen. Ta til høyre etter ca 1 km og inn Hommersjøvegen, og følg denne ca 3 km til du kommer til en parkeringsplass. Skiløypa i Arneputtvegen er 3,3 km en vei.