Flotte skiforhold i helga, og mange som tok en titt på garasjen vår.

Det var flotte skiforhold alle steder i helga, men vi så at mildværet tæret på løypene i går. Meldes snø i natt og i morgen, og vi venter trolig med å preparere til nedbøren har gitt seg.

Håper dere har sett reportasjen i Totens Blad om aktiviteten som var i helga? Løypemaskinene sto i kø på Totenåsen – Totens Blad

Stor takk til LESS som har bidratt til vår nye redningskjelke med oppblåsbar båre, varmetepper med mer. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på at vi ikke bare kjører løyper, men også ivaretar beredskap i forhold til om noen skader seg.

Fredag og lørdag hadde vi besøk av løypemaskinimportøren Antra som brukte løypene på Torsætra for prøvekjøring av deres helt nye PistenBully 100 løypemaskin. Løypekjørere fra hele Mjøsområdet besøkte Torsætra for å prøvekjøre maskinen. I tillegg hadde vi «åpen garasje» for alle som ønsket å se løypeselskapet og dugnadsinnsatsen fra innsiden.

Lørdag hadde vi åpen dag i garasjen og det var stor interesse for å se nærmere på løypemaskinene.
Forholdene var supre ved Torsætra lørdag.

En liten OBS-varsel i Gransmarkrunden; : Det kjøres tømmer i veien ved skjellgarden i Gransmarka. Vær forsiktig.

Har du hytte på Totenåsen så håper vi du også setter pris på at det blir kjørt skiløyper ved å støtte oss med grasrotandelen din hos Norsk Tipping.

TOTENÅSLØYPER = DUGNAD!

Fantastiske skispor – og fantastisk utsikt til blant annet Synnfjell fra Totenåsen!

Rausteinshytta er åpen lørdag og søndag mellom kl 11-15.

Parkeringen ved kafèen på Torsætra er for gjester. Du er selvfølgelig velkommen til å parkere der om du skal kombinere ski og middagsbesøk hos Ingunn og Frode – noe vi absolutt anbefaler. De har også verdens beste vafler. Vennligst respekter at de ønsker å ha denne plassen til sine gjester.

Det er nå skispor igjen i Garsjølia, og således fint å gå rundt Garsjøen. Det foregår uttransport av tømmer ved grusplassen rett innenfor bommen ved parkeringsplassen. Ikke kjør bil innenfor bommen på parkeringsplassen. Tømmerbilene trenger plassen ved tømmerveltene.

PS; Totenåsløyper betaler for brøytingen av parkeringen på Borgen og ved grustaket i nordenden av Skjeppsjøen. Takk for at du bidrar.