Sommer og forberedelser.

Vi er i gang med vedlikehold av maskiner, utbygging av garasje, hogst av tilvekst langs traseèr og bygging av broer . Med andre ord så er det full fart i løypeselskapet selv om det er sommer. Har du tid eller lyst til å hjelpe til med noe av dette så ta gjerne kontakt med Arnt Ivar på 97779782 eller Harald på 90894007. Riktig god sommer!

Rausteinshytta åpner igjen søndag 20. august og vil deretter ha åpent hver søndag fra kl 11 – 15 utover høsten.

Vi håper du setter pris på skiløypene på Totenåsen ved å støtte oss med grasrotandelen din hos Norsk Tipping. Vi gjør ALT på dugnad!

På grunn av mange klager på busker inntil skiløypa i bakkene ved Laupend har vi avholdt flere dugnader her i løpet av påsken. I løpet av sommeren håper vi å kunne fjerne stubber og steiner som har vært til fare for skiløperne her.

Herlige skiforhold ved Laupend i påsken.
I slutten av mars hadde vi åpen dag i garasjen og det var stor interesse for å se nærmere på løypemaskinene.
Fantastiske skispor – og fantastisk utsikt til blant annet Synnfjell fra Totenåsen!

TOTENÅSLØYPER = DUGNAD!