I dag kan du se nærmere på løypemaskinene på Rausteinshytta

Vi har kjørt løyper i natt, og fortsetter med 2 maskiner utover formiddagen. Det blir skispor både fra Torsætra, Lensbygda og Oksbakken i dag! Maskinene blir stående en liten stund på Rausteinshytta fra kl 11 i dag, for at dere skal få anledning til å se nærmere på hvordan disse fungerer. Vi vil også være tilstede med løypekjørere slik at dere kan gi ris og ros. Ta med barna og kom da vel .

Vi håper dere setter pris på dugnadsinnsatsen og skiløypene ved å betale støttegiroen – gjerne ved å vippse til 77261.

Anbefaler skitur til fantastiske Rausteinshytta på søndag. Da er Totenåsløyper på plass med maskiner og utstyr.
Tusen takk for at dere betaler denne støtten. Uten dere blir det ikke skiløyper!
Helt fantastiske skiforhold på åsen sist lørdag!
Perfekte skiforhold i Gransmarkrunden sist lørdag. Her ved Vålsjøen.

Tusen takk for at dere Vippser og gir oss Grasrotstøtte. Selv om vi kjører skiløypene på dugnad så trenger vi støtte til diesel og vedlikehold. Det blir ikke løyper om ingen betaler! Ta frem telefonen og vipps 77261 i dag!

Til dere som ikke er så godt kjent på Totenåsen, så anbefales å parkere enten på Lensbygdaplassen, Oksbakken eller ved Torsætra. På alle disse stedene er det gode parkeringsmuligheter og flotte skiforhold i begge stilarter.

Det anslås at dugnadsgjengen bruker 3-400 timer hver vinter på å holde løvtrær og greiner unna skiløypene!

Er det andre der ute som kan tenke seg å bidra til dugnadsarbeidet i skiløypene på Totenåsen så ta kontakt med oss på mob 97779782. I Totenåsløyper gjør vi ALT på dugnad. Om du ønsker støtte dugnaden, så gå inn på siden til Norsk Tipping og velg Totenåsløyper som din grasrotmottaker, eller vipps en gave til nr 77261.