Vi har avsluttet løypekjøringen for denne sesongen

Det er fortsatt skiføre flere steder på Totenåsen, men vi har parkert tråkkemaskinene for denne sesongen. Det er minimalt med tele under snøen og mildværet denne uka vil medføre mye vann i myrere og bekker med påfølgende fare for at vi setter oss fast med maskinene. Vi håper de ivrigste fortsatt kan få seg noen fine skareturer.

Vi takker alle som støtter løypekjøringen, enten ved å vippse 77261 eller ved å gi grasrotandelen fra Norsk Tipping til Totenåsløyper. Støtten er av stor betydning for at vi kan holde løypene så gode som mulig. Vi er stolte av å utføre ca 2 årsverk på dugnad for å holde 16 mil med skiløyper i god stand gjennom vinteren, men dette hadde ikke vært mulig uten at dere vippser og støtter oss på Grasrotandelen til Norsk Tipping. Tusen tusen takk til alle som bidrar!

Nypreparerte skispor ved Torsætra fredag morgen.

Det anslås at dugnadsgjengen bruker 3-400 timer hver vinter på å holde løvtrær og greiner unna skiløypene!

Er det andre der ute som kan tenke seg å bidra til dugnadsarbeidet i skiløypene på Totenåsen så ta kontakt med oss på mob 97779782. I Totenåsløyper gjør vi ALT på dugnad. Om du ønsker støtte dugnaden, så gå inn på siden til Norsk Tipping og velg Totenåsløyper som din grasrotmottaker, eller vipps en gave til nr 77261.